Deposito sparen Internetsparen
ga naar de hoofdpagina van spaarrente-deposito-sparen
 

Contact over deze website


Deze website is gemaakt en wordt onderhouden door Triami Media BV uit Utrecht (Triami). Zie ook onze disclaimer. Voor vragen, opmerkingen, informatie over adverteren en linkruil vragen wij u te mailen naar .

Onze werkwijze en verdienmodel

Op deze website vergelijken wij alleen deposito spaarrekeningen (dus geen andere spaarproducten). Wat wij daaronder verstaan, kunt u hier lezen. Wij vergelijken niet alle looptijden, maar slechts een selectie van de ons inziens belangrijkste looptijden.

Wij proberen zo veel mogelijk spaarbanken in onze vergelijking op te nemen. Wij nemen spaarbanken niet op als de bank niet onder controle van De Nederlandsche Bank valt en/of geen tarieven publiceert.

Triami Media BV is een publisher van financiŽle data. Wij zijn zelf geen financiŽle instelling. Via deze site kunt u wel in contact komen met spaarbanken of andere financiŽle dienstverleners, bijvoorbeeld voor het openen van een deposito. Op het moment dat u hiervoor kiest, verwijzen wij u direct door. De verdere afhandeling van uw aanvraag komt geheel voor de verantwoording van de betreffende financiŽle instelling. In sommige gevallen ontvangen wij een vergoeding van de betreffende spaarbank / adverteerder. Hierbij moet u denken aan een clickvergoeding (een vergoeding op het moment dat er op een link of commerciele uiting geklikt wordt) of een leadvergoeding (als er op de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt zoals het aanvragen van een deposito spaarrekening).
Top 10 spaarrente deposito sparen
Yapi Kredi 3,30%  
Anadolubank 3,25%  
Argenta 3,00%  
Credit Europe Bank 3,00%  
Knab 3,00%  
Nationale Nederlanden 3,00%  
Rabobank 3,00%  
LeasePlan Bank 2,95%  
DHB Bank 2,90%  
GarantiBank 2,90%  
rente per: 16-07-2024